Welkom op de site van Jacobs Reizen

 

 

 

 

 

Informatie

Duizenden Limburgers kennen ons inmiddels als betrouwbare touroperator en kiezen voor Jacobs Reizen vanwege net dat extra stukje persoonlijke aandacht en duidelijke prijsstelling. Bij Jacobs Reizen zijn de prijzen overzichtelijk en leest u in één oogopslag wat wel en niet inbegrepen is. Dat wij aangesloten zijn bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds spreekt voor zich.

Jacobs Reizen wenst u veel plezier bij het doornemen van ons aanbod. U vindt bekende, vertrouwde bestemmingen, maar ook nieuwe landen, streken en hotels. Elke reis is met veel zorg samengesteld en wordt uitgevoerd met een luxe Jacobs touringcar, bestuurd door een ervaren chauffeur.


NIEUW: enkele van onze reizen worden aangeboden in samenwerking met onze collega touroperator Het Zuiden. Dit wordt bij de aanbieding vermeld. Door onze handen ineen te slaan, hopen wij voldoende deelnemers te mogen noteren, waardoor de teleurstellende mededeling dat een reis niet door kan gaan vanwege te weinig belangstellenden, kan worden voorkomen.


Heeft u een keus gemaakt, wacht dan svp niet te lang met reserveren. Ook al ligt een reisdatum nog ver in het verschiet, als het een populaire bestemming is, bestaat de kans dat de trip snel is volgeboekt. Maar vaak is het ook zo dat al zes weken tevoren de boekingstermijn sluit en dat betekent dat de hotelkamers teruggegeven moeten worden! En dan geldt helaas op=op!


Wij hopen van harte dat een van de bestemmingen u aanspreekt en wij u (opnieuw) als deelnemer aan een van onze reizen mogen begroeten.

Aanbevolen!!